29 d’octubre de 2020 29/10/20

Alboraia rep l'esment d'honor dels Premis Nacionals de Comerç Interior 2018

Alboraia rep l'esment d'honor dels Premis Nacionals de Comerç Interior 2018 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia rep l'esment d'honor dels Premis Nacionals de Comerç Interior 2018 - (foto 2)

  La secretària d'Estat de Comerç, Xiana Méndez, el sotssecretari del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, Fernando Valdés, i el President de la Confederació Espanyola de Comerç, Manuel García-Izquierdo van lliurar dimecres passat 20 de març a Madrid els Premis Nacionals de Comerç 2018. En l'acte van participar també autoritats de comunitats autònomes, municipis i representants dels comerços, a més d'altres autoritats i organitzacions.

  Alboraia va rebre l'esment d'honor dins dels Premis Nacionals de Comerç Interior d'enguany. L'alcalde, Miguel Chavarría i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Sebastián Torres van ser els encarregats de rebre el guardó, en un acte que es va celebrar en el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.

  Segons la resolució del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme “donada la qualitat de les propostes presentades, s'atorga un esment honorífic en la categoria d'ajuntaments a: Ajuntament d'Alboraia (València), Ajuntament d'Haro (La Rioja) i Ajuntament de Puerto Lumbreras (Múrcia)”.

  Aquests premis consten de tres modalitats: el Premi Nacional a Ajuntaments, de caràcter honorífic, destinat a premiar les actuacions de renovació urbana comercial; el Premi Nacional al Xicotet Comerç, que té per objecte premiar el desenvolupament comercial i modernització empresarial mitjançant la millora de la tecnologia, associació o fusió d'empreses; i un tercer Premi Nacional a Centres Comercials Oberts, destinat a guardonar l'associacionisme comercial, orientat a la promoció de Centres Comercials Oberts i la potenciació i desenvolupament dels seus òrgans gerencials.

  Pujar