6 d’abril de 2020 6/4/20

Cs Alboraia insta a l'Ajuntament a reparar la bomba contraincendis de la central d'emergències

Cs Alboraia insta a l'Ajuntament a reparar la bomba contraincendis de la central d'emergències - (foto 1)
  • Vicente Martínez: “Hem recordat al govern les seues obligacions sobre seguretat laboral i hem preguntat com i quan ho solucionaran”

El portaveu de Ciutadans (Cs) d'Alboraia, Vicente Martínez ha instat a l'Ajuntament “a reparar la bomba contra incendis de la central d'emergències”. “A més d'aquesta deficiència, es produeixen altres com que la sala on se situa la bomba està en mal estat de conservació i la porta d'entrada a les dependències policials no tanca bé, entre altres”, ha concretat.

En la mateixa línia, ha destacat que “no es fan simulacres d'evacuació, que són necessaris per a saber actuar en cas d'incendi”. Per tot això, ha explicat, “hem preguntat en comissions informatives si el govern municipal és conscient del risc que suposen aquestes deficiències i com i quan el solucionaran”.

“També els hem recordat totes les obligacions que té l'Ajuntament en matèria de seguretat laboral i riscos laborals marcades des del ministeri de treball”, ha detallat el regidor qui també ha indicat que “esperem que se soluciones com més prompte millor”. “Cs estarà damunt d'aquest assumpte perquè estem parlant de la seguretat de les persones i l'assumpte ja no admet més demora”, ha conclòs.

Pujar