29 de març de 2020 29/3/20

Alboraia inicia la Setmana Santa amb el pregó

Alboraia inicia la Setmana Santa amb el pregó - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia inicia la Setmana Santa amb el pregó - (foto 2)
  Alboraia inicia la Setmana Santa amb el pregó - (foto 3)

  Alboraia ha arrancat la Setmana Santa amb el tradicional pregó, que en aquesta ocasió s'ha dut a terme a càrrec del tinent coronel Don Miguel Ángel Cano Rodríguez en l'Auditori Municipal. Ho ha realitzat en presència de l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, membres de la Corporació Municipal, la Junta Local de Hermandades y Corporaciones de Semana Santa de Alboraya i veïns i veïnes de la localitat.

  El militar, que es va mostrar molt emocionat i agraït en el seu discurs, va ressaltar les bondats i els sentiments que produeix la Setmana Santa d'Alboraia. L'acte també va servir per a reconéixer la labor d'algunes persones. En aquest sentit, es va realitzar un reconeixement a Rafael Catalá per tot el seu esforç dipositat en anteriors ocasions de l'Exposició Diocesana i per la seua incansable col·laboració amb la Junta Local de Hermandades y Corporaciones de Semana Santa de Alboraya durant dècades.

  L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, també va lliurar el premi del concurs de cartelleria a Salvador Marí Pascual, el treball del qual, pintat en aquarel·la, ha sigut la imatge del cartell del pregó de 2018.

  L'acte va acabar amb l'actuació de la Societat Musical d'Alboraia.

  Pujar