elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia inicia el nou curs escolar

Alboraia inicia el nou curs escolar
  MÉS FOTOS
  Alboraia inicia el nou curs escolar - (foto 2)

  L'Alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, ha visitat aquest dilluns els col·legis públics del municipi amb motiu de donar la benvinguda al nou curs escolar.

  Tant el primer edil de la localitat com la regidora d'Educació, Ana Bru, han acompanyat als alumnes en el primer dia del CEIP Ausiàs March, en el CEIP Cervantes, CEIP Patacona i també en l'IES Patacona.

  Manteniment en els col·legis públics del municipi

  Com tots els anys, l'Ajuntament d'Alboraia, a través de l'empresa municipal Egusa, ha engegat durant el mes d'agost les obres de manteniment i reparació en els col·legis CEIP Cervantes, el CEIP Patacona i el CEIP Ausiàs March amb la finalitat de preparar els centres abans de l'inici del nou curs escolar.

  Entre moltes altres actuacions es destaca en el CEIP Cervantes reparacions en la vorera d'entrada al centre, canvi de cisternes trencades, neteja dels patis d'Infantil i Primària o el canvi de color de la pintura de les portes interiors. A més s'ha procedit a esbrossar les males herbes.

  Per la seua banda, en el CEIP Ausiàs March s'han realitzat treballs de pintura en la tanca per dins i les jardineres i s'han retocat les xapes de colors.

  Així mateix, en el CEIP Patacona s'han pintat les aules d'Infantil, els sostres dels porxos de l'entrada, els buits de les escales i els passadissos interiors. A més, s'han arreglat les aixetes i s'han construït escocells per als arbres en el pati de Primària.

  Pujar