28 de novembre de 2020 28/11/20

Alboraia informa sobre les famílies d'acolliment

Alboraia informa sobre les famílies d'acolliment - (foto 1)

  L'Associació de Voluntaris d'Acolliment Familiar (AVAF), en col·laboració amb els Serveis Socials d'Alboraia, han organitzat aquest dimarts 14 de maig una taula informativa sobre l'acolliment familiar i les famílies educadores.

  Durant tot el matí, persones d'AVAF han proporcionat informació sobre les maneres en les quals les veïnes i veïns poden col·laborar, que consisteixen a participar com a voluntariat, fer-se família d'acolliment, fer-se soci d'AVAF o col·laborar en l'organització i gestió de l'associació.

  Així mateix, s'ha informat sobre qui pot fer-se família educadora, ja que qualsevol persona amb estabilitat social, econòmica i afectiva major de 18 anys pot participar en l'acolliment familiar, amb independència de la seua edat, condició, religió, etc.

  A la taula informativa han acudit l'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría al costat d'integrants de la Corporació Municipal.

  D'aquesta manera, tota persona interessada a convertir-se en família d'acolliment pot fer-ho a través de Serveis Socials a Alboraia i a través de la Direcció Territorial de la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives. Així mateix, poden informar-se a través de l'Associació de Voluntaris d'Acolliment Familiar, entitat col·laboradora amb la Generalitat Valenciana.

  Pujar