29 de novembre de 2020 29/11/20

Alboraia inaugura el primer punt de recarrega de vehicles elèctrics municipal

Alboraia inaugura el primer punt de recarrega de vehicles elèctrics municipal - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia inaugura el primer punt de recarrega de vehicles elèctrics municipal - (foto 2)

  La iniciativa de la regidoria de Medi Ambient cerca promoure i conscienciar, des dels organismes púbics, sobre l'ús de vehicles d'energia alternativa fomentant la creació de la infraestructura necessària per a açò i promovent el seu ús.

  Aquest primer punt de recarrega, situat en la Ronda Est al costat de l'estació de bicicletes municipals 'XufaBike', permetrà carregar dos vehicles de forma simultània gràcies als 7,4 KW de potència, atorgant una autonomia d'al voltant de 100 quilòmetres. Els usuaris podran activar-los a través d'una aplicació mòbil desenvolupada per Fenie Energia l'ús de la qual es detalla en els propis pals de càrrega.

  Miguel Chavarría, alcalde d'Alboraia, i membres de la corporació, van signar un conveni de col·laboració al costat de Sergio Pomar, President de Feníe Energia i Enrique Ruiz, Vicepresident 1º de Aselec, després del qual es van desplaçar al punt de recarrega on van explicar el funcionament i van provar un dels dos vehicles municipals que inauguren aquest servei.

  D'aquesta forma, Alboraia continua apostant per la mobilitat sostenible amb la incorporació d'aquesta nova xarxa que se sumisca al servei de préstec de bicicletes 'XufaBike' i als vehicles híbrids de la Policia Local.

  Pujar