17 de febrer de 2020 17/2/20

Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018

Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 2)
  Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 3)
  Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 4)
  Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 5)
  Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 6)
  Alboraia estarà present en la Fira Internacional de Turisme de Madrid FITUR 2018 - (foto 7)

  La regidoria de Turisme de l'ajuntament d'Alboraia reforça el lema #SienteAlboraya, amb la presentació d'un vídeo promocional on queden reflectits els diferents atractius de la localitat com són el paisatge envejable de la seua horta, les seues platges; Patacona i Port Saplaya, i la gastronomia, on a la tradicional orxata amb fartons, enguany s'afegeix la cervesa, un producte que s'obri camí amb molta força dins de la localitat valenciana.

  L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría comenta que totes les característiques que donen vida al municipi i que es reflecteixen en aquest vídeo, conviden a "sentir i a experimentar en primera persona l'oferta turística d'Alboraia".

  D'altra banda, la regidora de Turisme, Raquel Casares ha afegit que Alboraia s'unirà a la difusió en xarxes socials utilitzant les etiquetes de València Turisme #VhyV i #ValenciaTurisme, afegint a més el de la localitat, #SienteAlboraya.

  La Comunitat Valenciana participarà en la pròxima edició de FITUR, amb el propòsit de promocionar durant cinc dies tota la varietat turística de la destinació. En concret, la Comunitat comptarà amb un estand de 1.800 metres quadrats situats en el pavelló número 7 de IFEMA.

  Alboraia en el showcooking de Fitur 2018

  Enguany Alboraia aporta a la Fira Internacional de Turisme elaboracions gastronòmiques realitzades amb xufa. El dimecres 17 de gener a les 17:30 hores en el estand de la Conselleria de Turisme de la Comunitat Valenciana, Ciriaco farà una demostració de Cocteleria Creativa Menorquina. El cuiner Vicente Ausina, presentarà les seues últimes novetats dolces i salades amb orxata, la ginebra valenciana, Ginself i crema de xufa, entre altres productes valencians.

  D'altra banda, enguany l'Escola de Cuina i Turisme d'Alboraia, Ecotur, participarà en el estand de València Turisme, en la zona de showcooking amb productes gastronòmics elaborats amb xufa. Les seues elaboracions es podran veure i degustar el divendres 19 d'11:30 a 12 hores.

  El Patronat de Turisme de València assisteix a Fitur amb el nou "claim": Why V?

  ¿Per què VALÈNCIA? ¿Per què anar a València?

  Perque el més distintiu de la nostra oferta turística és la nostra manera de viure, la dels valencians i valencianes, i de viure en el nostre territori. És el "easy living", el nostre principal atractiu i garantia d'excel·lencia de cara al visitant (que va lligat a la gastronomia i a l'oratge i/o paisatge).

  El estand de València Turisme està al pavelló 7 (7A2) dins de l'espai de la Comunitat Valenciana i comptarà amb la participación de 25 municipis i una mancomunitat: Alboraia, El Puig de Santa Maria, Tavernes de la Valldigna, Puçol, Sueca, Xeraco, Oliva, Canet d'en Berenguer, Cullera, Gandia, Sagunt, Algemesí, Alzira, Ayora, Llíria, Manises, Ontinyent, Paterna, Requena, Utiel, Xàtiva, Riba-roja de Túria, Bétera, Buñol, Cofrentes y la Mancomunitat de la Vall d'Albaida.

  L'estand comptarà amb diverses zones:

  - Una ZONA DE PRODUCTE (Turisme urbà/cultural/Unesco; Mediterràni rural; Gastronomia i Enoturisme; Turisme de salut/Accessible; Turisme esportiu i Turisme vacacional i familiar).
  - Una ZONA SHOWCOOKING per a Demostracions gastronòmiques.
  - La PLAÇA CENTRAL per a realitzar actuacions folklòriques i representatives dels nostres pobles i comarques.

  Pujar