28 de novembre de 2020 28/11/20

Alboraia celebra el Dia Sense Cotxe amb gran èxit

Alboraia celebra el Dia Sense Cotxe amb gran èxit - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia celebra el Dia Sense Cotxe amb gran èxit - (foto 2)
  Alboraia celebra el Dia Sense Cotxe amb gran èxit - (foto 3)

  Els veïns d'Alboraia i visitants d'altres municipis es van bolcar en la celebració del Dia Sense Cotxe que va organitzar l'Ajuntament d'Alboraia dins del compromís que manté amb el medi ambient. L'acte, que s'emmarca dins de la Setmana Europea de la Mobilitat, va concentrar a persones de totes les edats amb la finalitat de conscienciar a la població sobre els avantatges d'una aposta sostenible.

  D'aquesta manera, en col·laboració amb la Policia Local d'Alboraia, que va vetlar per la seguretat dels assistents durant tota la jornada, l'avinguda de l'Orxata va tancar el seu accés als vehicles per a poder dur a terme en el seu lloc una exhibició d'elástika i una sessió de zumba a càrrec de la Piscina Coberta d'Alboraia. D'aquesta forma, els veïns del municipi gaudiren de la proposta esportiva.

  La vesprada també va comptar amb gran presència de públic. Mentre els més xicotets de la casa es divertien amb un circuit gegant inflable, els assistents també van poder adquirir de manera gratuïta l'abonament anual de Xufabike, el recentment estrenat servei públic de préstec de bicicletes. L'oportunitat va congregar a centenars de persones, mostrant l'èxit que ha obtingut el sistema impulsat per l'Ajuntament d'Alboraia i MiBisiValencia.

  L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría, va acudir a la cita acompanyat per membres de la corporació municipal, entre ells la regidora de Medi ambient, Raquel Casares.

  Pujar