21 de gener de 2020 21/1/20

Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori

Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori - (foto 2)
  Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori - (foto 3)
  Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori - (foto 4)

  Els Premis Sambori Alboraia es van celebrar divendres passat a la vesprada en el Teatre l'Agrícola. Es tracta d'un esdeveniment cultural dirigit als centres educatius de la localitat, en el qual participen alumnes i alumnes de primària, secundària, batxillerat i de l'Escola d'Adults del municipi per a promocionar i difondre l'ús del valencià.

  La iniciativa, que ha tancat amb èxit de participació la seua segona edició, ha reunit a estudiants del CEIP Cervantes, IES Patacona, Col·legi Don José Lluch, CEIP Patacona, Col·legi Santa María Marianistas i l'Escola d'Adults.

  A l'acte van acudir els membres de l'equip de govern Ana Bru, regidora d'educació i presidenta del jurat, i Ismael Rubio, regidor de Cultura i Joventut, així com Miquel Solis i Llistó, membre tant del jurat com de la corporació municipal. La resta de l'equip que qualificava les obres va estar compost per pares i mares del AMPA i professors, a més del secretari i bibliotecari municipal, Eduard Monrós.

  Els guanyadors de la Segona Edició dels Premis Sambori Alboraia han sigut: Darío Ortiz Garrigós amb "Un conte, un somni" (1er cicle de primaria – CEIP Cervantes), Violeta Peñaranda Miranda amb "La bruixeta mequetrefa" (2º cicle de primaria – CEIP Patacona), Dèlia Pérez Peña amb "L'abre dels llibres" (3er cicle de primaria – CEIP Cervantes), María P. Sanmartín Biot amb "T'agrada llegir?" (1er cicle de ESO – IES Patacona), Paula Santamans Rodríguez amb "El blog de Teresa Crètul" (2º cicle ESO – IES Patacona), Adriana Català Bori amb "Torna..." (bachillerato – IES Patacona) y Francisco Nevado Montero amb "La carabassa somrient" (de la Escola d'Adults).

  A tots els participants se'ls va lliurar un diploma i un obsequi, mentre que els guanyadors van rebre un lot de llibres, una subscripció a un còmic en valencià i un cinema gratis en valencià.

  ocultar
  Alboraia celebra la segona edició dels Premis Sambori
  Pujar