1 de desembre de 2020 1/12/20

Alboraia celebra la Nit de Sant Joan amb el festival de música Xufa Rock

Alboraia celebra la Nit de Sant Joan amb el festival de música Xufa Rock - (foto 1)
  • Orxata, música i foc seran els elements del Xufa Rock

  • La nit més curta de l'any se celebra a l'Horta Nord amb música per a totes les edats

Diumenge que ve 23 de juny l'Ajuntament d'Alboraia juntament amb el Xufa Rock organitzaran a la platja de la Patacona la 9a edició del festival Xufa Rock que compta amb la col·laboració de la Denominació d'Origen Xufa de València, Dimonis de l'Avern, la pirotècnia Europlá i la pastisseria ISA.

Aquest festival de música per a totes les edats es consolida en el municipi per a donar-li la benvinguda a la nit més curta de l'any: la Nit de Sant Joan.

La jornada començarà a les 19 hores amb el Xufa Kids, la part del festival pensada per als xiquets i xiquetes on tots els anys es reuneix el públic més familiar que enguany podrà ballar amb les noves cançons de Ramonets.

A partir de les 20.30 hores donarà inici el Xufa Rock amb un cartell format per Space Elepahnts, Ley dj, 121db, l'Emperador i els d'Alboraia, Dusty Shoes.

Mentre sonen els grups i fins a esgotar existències, tots els i les assistents podran degustar la beguda oficial del Xufa Rock, l'orxata, que se servirà de forma gratuïta.

D'altra banda, a mitjanit tindrà lloc el tradicional correfoc protagonitzat per 'Els Dimonis de l'Avern', que donarà la benvinguda a l'estiu en una nit màgica a la platja de la Patacona.

Pujar