5 de juliol de 2020 5/7/20

Alboraia celebra el Dia Mundial dels Drets del Consumidor

Alboraia celebra el Dia Mundial dels Drets del Consumidor - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia celebra el Dia Mundial dels Drets del Consumidor - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alboraia i la Unió de Consumidors han dut a terme una labor de conscienciació sobre els drets dels clients amb motiu del Dia del Consumidor, celebrat aquest 15 de març. Així, el Mercat Municipal de la localitat s'ha convertit en l'epicentre d'aquesta celebració on s'ha informat als veïns del poble sobre els privilegis que posseeixen sent compradors.

  L'alcalde d'Alboraia, Miguel Chavarría; el regidor de Desenvolupament Econòmic, Sebastián Torres; Vicente Inglada, Secretari General de la Unió de Consumidors de la Comunitat Valenciana i membres de la corporació municipal, han participat en aquesta iniciativa en la que tant el SMIC com la corporació municipal han repartit mocadors fallers als dependents dels locals del lloc i els veïns que s'han acostat al Mercat Municipal.

  El Consistori ja va posar en marxa el Servei Municipal d'Informació al Consumidor (SMIC) per a atendre a la ciutadania i que compta amb la col·laboració de la Unió de Consumidors podent oferir així una major i millor informació al client.

  Pujar