15 de novembre de 2019 15/11/19

Alboraia acull la jornada municipalista de l'Horta Nord

Alboraia acull la jornada municipalista de l'Horta Nord - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alboraia acull la jornada municipalista de l'Horta Nord - (foto 2)

  Dissabte passat 23 de febrer Alboraia va ser el punt de trobada entre la militància de les agrupacions, els grups municipals i les noves candidatures socialistes de l'Horta Nord.

  Durant la jornada, oberta a la militància de la comarca, es van posar en comú estratègies i dissenys de projectes municipals amb la finalitat de dotar-los d'eines de cara a les pròximes convocatòries electorals.

  L'obertura de la trobada va ser duta a terme per Amparo Sampedro, presidenta de l'executiva comarcal del PSPV de l'Horta Nord, Miguel Chavarria, alcalde d'Alboraia i secretari general de l'agrupació socialista local, Mercedes Caballero, secretària general del PSPV de la província de València i diputada en Corts Valencianes.

  Les sessions es van dividir en tres activitats fonamentalment pràctiques, la primera del matí va tractar l'acció electoral de la mà del consultor en sistemes de govern, Juan Ignacio Marcos Lekuona, el següent tema que es va tractar va ser el programa Bloise. L'última sessió sobre comunicació electoral va ser de la mà del periodista, Pere Valenciano. Del tancament de la jornada es va encarregar Juan Carlos Fulgencio, Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana i secretari general de l'Horta Nord.

  La Comissió Executiva Comarcal va organitzar aquesta jornada amb la intenció de sumar sinergies de les diverses accions municipals, d'aprofundir en la coordinació i en l'acció electorals, i acostar plantejaments, idees i treball, que siguen útils per al projecte socialista a l'Horta Nord, des del convenciment que són els pobles els que teixeixen el dia a dia. Pròximament la Comissió engegarà una altra sessió sobre territori i mancomunitats.

  ocultar
  Alboraia acull la jornada municipalista de l'Horta Nord
  Pujar