elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alboraia acull als candidats i candidates a les primaries per a les Corts de Compromís

Alboraia acull als candidats i candidates a les primaries per a les Corts de Compromís
  • Els candidats i candidates de les primàries explicaran els seus projectes a Alboraia Compromís per Alboraia organitza una presenació de candidatures a primàries el dissabte 4 de febrero en el Centre de Majors de Portalet

L’acte acollirà la presència de candidats-es. És una convocatòria oberta a totes les candidatures a les primàries de Compromís per les quals es confeccionaran les llistes electorals a les Corts Valencianes.

L’acte es realitzarà el dissabte 4 de febrer a les 12 hores en el Centre Cívic de Portalet (on està el Centre de Majors i que està molt prop de l’Estació de Metro de Perís Aragó).

De moment han confirmat la seua assistència (la informació actualitzada de les confirmacions es pot trobar en el face de Compromís per Alboraia): Nathalie Torres; Maria Josep Amigó; Graciela Ferrer; Francesc Gamero Lluna; Carles Esteve; Jesús Pla; Juanma Ramón Paul Les primàries de Compromís, que estan obertes a tota la ciutadania que es registre abans del 3 de febrer, es realitzaran el 8, 9 i 10 de febrer (votació telemática) i l’11 de febrer (votació presencial) En el cas d’Alboraia es podrà votar en la sala de reunions de la Ciutat de l’Esport.

Pujar