elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alberto Bolinches será el candidat de Podem Alboraia a l'alcaldia

Alberto Bolinches será el candidat de Podem Alboraia a l'alcaldia
  MÉS FOTOS
  Alberto Bolinches será el candidat de Podem Alboraia a l'alcaldia - (foto 2)

  Alberto Bolinches encapçalarà la llista de Podem Alboraia després de rebre el 100% dels vots dels inscrits en les primàries municipals. Responsable d'empresa del sector químic i portaveu d'horta i urbanisme en Podem Alboraia, Bolinches viu amb la seua parella i els seus quatre fills des de fa set anys a Alboraia, i actualment cursa la Llicenciatura de Pedagogia en la UNED.

  Alberto Bolinches ha destacat la força de la candidatura. "Portem quatre anys preparant-nos. Ara estem centrant els esforços en la redacció d'un programa participatiu, social, coherent i sobretot des d'i per als nostres veïns".

  El candidat a l'Alcaldia de Podem Alboraia ha volgut destacar a la resta d'integrants de la candidatura com "un gran grup de persones, de diversos àmbits i amb diverses sensibilitats, capaces de plantejar als seus veïns, opcions diferents i reals". Els inscrits de Podemos a Alboraia ha votat majoritàriament que Amparo Arias, Rafa Rufete, Desiré Valle, José Manuel Marró i Mireia Valle acompanyen en els primers llocs a la candidatura de Bolinches en les pròximes eleccions municipals de maig.

  Alberto Bolinches ha animat als veïns d'Alboraia perquè "aporten idees i propostes que contribuïsquen a una Alboraia millor per a totes i tots", i ha recordat que "tot això no podrà fer-se sense la participació de la gent, ni des d'un enfocament unitari, partidista, i tampoc sense el consens de totes les forces polítiques, incloent a partir d'ara a Podem Alboraia".

  Podem presentarà candidatures amb marca pròpia a 99 municipis de la Comunitat Valenciana en les eleccions municipals de maig, amb el que arribarà al 80% de la població. Alberto Bolinches aposta per un projecte "realista i feminista, on l'economia i la política estiguen al servei del ciutadà".

  Pujar