Castellano

Un home s'enfronta a cinc anys de presó per intentar matar d'un tir a un altre en una terrassa d'Albal

Un home s'enfronta a cinc anys de presó per intentar matar d'un tir a un altre en una terrassa d'Albal
  • La Fiscalia també sol·licita el seu internament en un centre psiquiàtric en considerar que pateix un trastorn delirant

Aquest dimarts serà jutjat un home acusat d'intentar matar a un altre amb una pistola a la terrassa d'un bar d'Albal (València). Els fets van ocórrer el passat 16 de setembre de 2018 i segons la versió de la Fiscalia no va aconseguir assassinar-li perquè l'arma no va arribar a disparar-se a causa d'una fallada en el muntatge del carregador.

Segons relata la Fiscalia, moments abans que ocorreguera aquest episodi l'acusat ja hauria manifestat a un conegut la intenció de posar fi a la vida del denunciant, ja que aquest li havia cremat una autocaravana. Per això, la víctima es va presentar llavors en l'establiment i es va encarar amb el processament, el qual va traure una pistola i va estrényer sense èxit el gallet. Va ser llavors quan l'acusat va ser reduït per diverses persones.

L'òrgan judicial considera que, a més del delicte de temptativa d'homicidi, l'acusat patia en el moment dels fets un trastorn delirant que afectava les seues facultats mentals sense anul·lar-les del tot.

L'Audiència Provincial de València li considera autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa amb l'eximent incompleta d'alteració psíquica i demana per a ell cinc anys de presó i altres set d'internament en un centre psiquiàtric.

 

Pujar