Castellano

El frontó valencià envia la seua solidaritat a La Havana

El frontó valencià envia la seua solidaritat a La Havana

    El recompte final entre la donació de la Federació, les donacions anònimes, les del festival solidari celebrat al frontó de la cooperativa d’Albal i l’aportació dels socis de la Penya de Pilotaris d’El Puig ascendeix a més de mil euros que ja han sigut enviats a l’illa.

    El passat dissabte 9 de març es va celebrar al frontó de la cooperativa d’Albal el festival benèfic organitzat per la FPV, una iniciativa del popular jugador cubà Lemay. A la vesprada es van celebrar dos semifinals amb els millors jugadors de la modalitat i per acabar amb la jornada una final entre els guanyadors de les dos anteriors. La primera partida va enfrontar a Ximo d’Almenara i Adrián de Museros contra Cervera d’Alaquàs i Pasqual de la Pobla mentre a la segona es veren la cara Adrián de Quart i Arcusa II contra Enrique de Museros i Lemay de L’Havana.

    Els mil setanta-u euros recaptats han sigut enviats al compte d’ajuda internacional que el ministeri de Comerç Exterior i Inversió Estrangera (Mincex) ha habilitat per a rebre les aportacions solidàries per part de l’estranger per fer front als desperfectes que encara duren després del pas del tornado per l’illa el passat gener, el pitjor en huitanta anys.

     

    Pujar