elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Vora 800 persones acomiaden l’any amb la San Silvestre solidària

Vora 800 persones acomiaden l’any amb la San Silvestre solidària

  Alaquàs va gaudir un any més de la que és la cursa més tradicional i solidaria: la popular San Silvestre. Aquesta cursa, que ha tingut un recorregut de 4,6 quilòmetres i que va passar pels carrers del municipi, s'ha convertit en una forma divertida d'acomiadar l'any amb familiars i amistats. L'esdeveniment va comptar amb la presència del grup musical Sticky Fartons, que va ambientar tot el acte.

  Vora 800 persones varen participat enguany en l'activitat organitzada per l'Ajuntament d'Alaquàs, el Club d'Atletisme d'Alaquàs i el club Triculpelat. Una cursa amb una finalitat totalment solidària, ja que la recaptació es va destinar a Cáritas, reconeguda per la seua tasca amb les persones necessitades.

  L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, i el regidor d'esports, Fran Evangelista, van ser els encarregats de lliurar els premis a les millors disfresses entre tots els participants que competiren en la cursa i que varen demostrar l'alt nivell un any més.

  Els guanyadors en la categoria infantil de primer a tercer premi van ser Samira Salvador Iranzo amb el dorsal 696, Iris Muñoz Ruiz amb 126 i Martina Gómez Palacios amb 157 respectivament. En la categoria individual adult, els premiats de primer a tercer premi van ser amb el dorsal 165 David Granell Saiz, amb el 659 Fran Centelles Tarrega i amb el 218 Loren González Nieto respectivament.

  En la categoria de col·lectiu, els guanyadors del primer premi van ser Jose Manuel Pérez Garcia, Yolanda Moreno Guillen, Manel Pérez Moreno, Carles Pérez Moreno, Joan Pérez Moreno i Alex Pérez Moreno amb els dorsals del 22 al 27. El segon premi va ser per a Laura Caro Beta, M. Jose Beta Cuartiella, Eva Gil Guzmán, Ángela Morillas Gil, Sandra Morillas Gil, Ana Giner, Cecilia Martínez Aranda, Inma Galán Martínez i Loli Rodenas Bautista, amb dorsals del 345 a 352. Per últim, el tercer premi va ser per a Carolina Castro Ríos, Andrea Clemente López, Mario López Barriga i William López Cueva, amb dorsals del 319 a 321 i el 345.

  Pujar