elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La veïna d'Alaquàs Carmen Benavent és proclamada campiona autonòmica de Tir amb Arc en la modalitat tradicional

La veïna d'Alaquàs Carmen Benavent és proclamada campiona autonòmica de Tir amb Arc en la modalitat tradicional
  • L’esportista representarà la Comunitat Valenciana en el campionat nacional que se celebrarà el proper cap de setmana a la localitat castellonenca d’Orpesa

MÉS FOTOS
La veïna d'Alaquàs Carmen Benavent és proclamada campiona autonòmica de Tir amb Arc en la modalitat tradicional - (foto 2)

La veïna d’Alaquàs Carmen Benavent ha aconseguit aquest cap de setmana el títol de Campiona Autonòmica de Tir amb Arc en la modalitat tradicional o instintiva de la categoria senior. Amb aquest resultat es posiciona també com a segona de la lliga autonòmica i representarà la Comunitat Valenciana en el campionat nacional que se celebrarà el proper diumenge 30 de gener a les instal·lacions de Marina d’Or (Orpesa-Castelló).

Carmen Benavent practica aquest esport des de l’any 2007 i forma part del club Arc València www.arcvalencia.com. L’any 2008 va aconseguir el títol de subcampiona d’Espanya en la modalitat arc nu i des d’aleshores no ha cessat de practicar i millorar en aquest esport que li apassiona.

L’esportista ha destacat que es tracta d’un esport “desconegut per a la majoria que es pot practicar des dels 8 anys i que té molts avantatges ja que és dels grans recomanats quan una persona necessitat rehabilitació així com també per a les dones operades de càncer de mama per a reduir els efectes”. Benavent ha animat el públic a conéixer i sumar-se a aquest esport que compta amb diverses modalitats com ara aire lliure, sala o recorregut en bosc.

Pujar