26 de novembre de 2020 26/11/20

La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs"

La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 1)
  • Continua la programació cultural organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs per als mesos d’octubre i novembre a l’aire lliure

MÉS FOTOS
La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 2)
La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 3)
La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 4)
La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 5)
La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 6)
La Unió Musical d´Alaquàs i la Finestra Nou Circ, protagonistes d´un nou cap de setmana de "Tardor Cultural a Alaquàs" - (foto 7)

La cultura ha tornat a ser aquest cap de setmana la protagonista a Alaquàs. La música i el circ han fet gaudir la ciutadania un cap de setmana més amb motiu de la programació cultural de tardor posada en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la col·laboració de la Diputació de València per als mesos d’octubre i novembre a l’aire lliure.

El pati del col·legi Bonavista es va omplir el dissabte 24 d’octubre amb l’actuació de la Unió Musical d’Alaquàs. La formació alaquasera va estrenar l’obra “Endavant” dedicada al moviment de voluntariat i composada per Salvador González Moreno. Una selecció de música per a tots els públics on es va poder gaudir de la música clàssica i popular en un format simfònic i agradable. El diumenge 25 d’octubre li va arribar el torn a La Finestra Nou Circ que va presentar Royal Circ, un peculiar espectacle de malabars, humor, equilibris, música i acrobàcies que va deixar el públic bocabadat.

El dissabte 7 de novembre a les 12 hores tornarà a actuar la Unió Musical d’Alaquàs amb un concert didàctic en el qual oferiran una selecció d'algunes de les més importants partitures escrites per a cinema animat. Un recorregut per les pel·lícules infantils que han passat a la història per les seues melodies i la unió entre música i imatge. La programació arribarà a la seua fi el diumenge 8 de novembre les 12 hores amb The Power of the 80, un espectacle a càrrec d’Eddy Eighty en el qual s’ofereix humor i circ per a totes les edats. Al llarg d'aquesta història, el personatge protagonista "Eddy Eighty" fascinarà al públic amb acrobàcies, equilibris, malabars i molta música dels 80's.

Amb l’objectiu de continuar oferint una programació cultural per a la ciutadania, tot i respectant les mesures de seguretat establertes per tal de lluitar contra el Covid-19 així com les necessitats d’espai per a aquest tipus d’esdeveniments i l’aforament limitat, totes les actuacions previstes es realitzen al pati del col·legi públic Bonavista.

L’entrada és amb invitació gratuïta i es pot obtindre de manera online a través de l’aplicació per a reserva d’entrades creada per l’Ajuntament d’Alaquàs: www.alaquas.org/entradas. Per a l’obtenció d’aquestes entrades cal estar empadronada o empadronat a Alaquàs i ser major de 18 anys. És important saber que sols es podran obtindre tres entrades per persona i que es podran obtindre des del mateix dilluns anterior a l’actuació des de les 10h. Serà obligatori l’ús de mascareta per accedir al recinte així com respectar la normativa establerta i la distància de seguretat.

Pujar