25 de setembre de 2020 25/9/20

Tres emprenedores locals apropen les claus de l´èxit a l´alumnat de l´IES Faustí Barberà d´Alaquàs

Tres emprenedores locals apropen les claus de l´èxit a l´alumnat de l´IES Faustí Barberà d´Alaquàs - (foto 1)
  • L’objectiu d’aquesta cita promoguda per l’àrea d’economia de l'Institut Faustí Barberà d’Alaquàs i l’Associació CAdA és donar visibilitat a les dones emprenedores fent arribar el seu missatge a les aules

El passat dijous 24 d’octubre es celebrava a l'Institut Faustí Barberà d’Alaquàs una jornada sobre emprendedurisme femení destinat al seu alumnat de quart d'ESO i de primer i segon de batxillerat. La cita organitzada des del departament d'economia del centre en col·laboració amb l’Associació CAdA va tindre per objectiu apropar a l'alumnat experiències empresarials reals.

A la jornada a la que van assistir l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura i la regidora de Comerç Sandra Conde va estar protagonitzada per tres empresàries locals (Vicky Cabañero de El tocador de Vicky, Verónica González de Cuenta que Cuento i Amparo López de Área Ruedas). Les tres van aconseguir connectar amb les i els alumnes explicant de forma senzilla i didàctica com es crea una empresa, com es gestiona el tracte al client o com es coordina un negoci de forma global.

Una experiència enriquidora i transversal que ha tingut com a punt en comú la localitat d´Alaquàs.

Pujar