elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs

Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs
  • L’Ajuntament d’Alaquàs posa en marxa aquest programa municipal dirigit a la població d’entre 0 i 16 anys durant el mes de juliol. En totes les activitats es compleixen totes les mesures de seguretat sanitàries

MÉS FOTOS
Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs - (foto 2)
Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs - (foto 3)
Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs - (foto 4)
Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs - (foto 5)
Un total de 584 xiquetes i xiquest participan en el programa Apunta't a l'Estiu d'Alaquàs - (foto 6)

Un total de 585 xiquetes i xiquets d’Alaquàs estan participant enguany en el programa municipal Apunta’t a l’Estiu posat en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs per educar a través del joc amb activitats formatives durant el període vacacional. Les activitats estan dirigides a la població d’entre 0 i 16 anys i es realitzen en tres centres educatius. Les xiquetes i els xiquets de 0 a 3 anys van a l’Escola Infantil Municipal l’Alqueria i per als que tenen a partir de 3 anys s’han habilitat els col·legis Bonavista i Ciutat de Cremona. En les activitats es compleixen totes les mesures higièniques i de seguretat establides per les autoritats sanitàries.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora d’Educació, Marian Espert i el Regidor de Cultura, Fran Evangelista, han visitat aquest matí les instal·lacions on s’hi desenvolupen les activitats per conéixer les xiquetes i xiquets participants i felicitar el personal educatiu que s’encarrega de la coordinació i realització de les activitats.

El programa Apunta’t a l’estiu té com a objectiu crear un espai en què tant el públic infantil com jove puga ocupar el seu temps lliure durant l'estiu amb jocs i tallers didàctics amb activitats com tasques escolars, teatre, tallers de manualitats, cuina, estimulació sensorial, activitats de psicomotricitat, videofòrum, ball, dramatització, esport, jocs d'aigua, piscina, aula multimèdia, excursions i altres tasques.

La programació està adaptada a l'edat i compta amb la supervisió de professionals del temps lliure i l'educació que ofereixen tot tipus d’activitats que venen a afavorir i enfortir les relacions socials entre les persones participants així com la inclusió de xiquetes i xiquets amb diversitat funcional i necessitats socials. Les activitats es van iniciar el passat 1 de juliol i finalitzaran el 31 de juliol.

Cal destacar la posada en marxa novament d’una activitat d'aprenentatge i servei a la comunitat amb el grup de majors que enguany està centrat en el benestar animal i en la importància de conscienciar la població sobre la seua obligació de vetlar pels animals. Les xiquetes i els xiquets estan treballant projectes per a conscienciar la ciutadania i promoure l’adopció d’animals i evitar l’abandonament. Les activitats finalitzaran amb una recollida d’aliments i objectes que es donaran a la protectora d’Aldaia EncrucijaDogs.

Pujar