7 de desembre de 2019 7/12/19

Les simfonies de MusicArts X plenen el Castell d'Alaquàs

Les simfonies de MusicArts X plenen el Castell d'Alaquàs - (foto 1)
  • 300 alumnes dels col•legis del municipi participaren en esta nova edició on la música és la protagonista

MÉS FOTOS
Les simfonies de MusicArts X plenen el Castell d'Alaquàs - (foto 2)
Les simfonies de MusicArts X plenen el Castell d'Alaquàs - (foto 3)

Un any més el claustre del Castell d'Alaquàs va acollir la celebració de la X edició de MusicArts, un concert de simfonies interpretat per l'alumnat dels col•legis del municipi amb la direcció del seu professorat de música i l'acompanyament de la Unió Musical d'Alaquàs (UMA).

Els cors dels centres participants en aquesta edició varen ser: el col•legi Bonavista, amb el programa 'Duncannon Overture', de James D. Ployhar i la direcció de Vicent Català Borràs i Anna Hernandís Ferrando, el col•legi Ciutat de Cremona, amb el programa 'El signe del temps', de Miquel A. Landete i els arranjaments de Juanan Pérez, junt amb la direcció d'Empar Salvador Doménech.

A més, el col•legi González Gallarza va participar amb el programa 'Un mundo de ilusión', de Josep Ros i la direcció de David Cubedo Ortells. Altre col•legi participant va ser el CEIP Vila d'Alaquàs amb el programa 'A Disney Spectacular', amb els arranjaments de la Banda John Moss i Juanan Pérez, junt amb la direcció de Sandra Palma Panadero i Gloria Pascual.

Finalment, l'Institut d'Educació Secundària Faustí Barberà, organitzador del tradicional concert junt amb l'UMA, va interpretar el programa 'Aquarela', de Toquino i els arranjaments de Juanan Pérez, junt amb la direcció de Pau Asins Primo, Pepa Cervera Martínez i Julio Roig Vidal per part de l'Institut i David Gómez Zambrano per part de la Banda Juvenil de l'UMA.

El concert va comptar amb la presència de l'Alcaldessa, Elvira García Campos, a més de l'assistència de veïns i veïnes de la ciutat que varen omplir el claustre del Castell.

MusicArts va adquirir el format actual el curs 2012-2013 i des d'aquesta data interactuen conjuntament els diferents tipus d'ensenyaments musicals que hi ha a Alaquàs, creant una sèrie de recursos humans i materials i fomentant lligams entre els centres educatius participants.

ocultar
Les simfonies de MusicArts X plenen el Castell d'Alaquàs
Pujar