elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Prop de 300 escolars celebren el Dia del Gust i del Producte al Castell

Prop de 300 escolars celebren el Dia del Gust i del Producte al Castell
  MÉS FOTOS
  Prop de 300 escolars celebren el Dia del Gust i del Producte al Castell - (foto 2)

  Ahir 8 de novembre es celebrava al Castell d'Alaquàs el dia "Europeu del gust i del producte". Prop de 300 escolars de tots els centres educatius del municipi deixaren per unes hores les aules per participar a aquesta activitat que va constar de dues parts: teoria i pràctica sobre cuina sana.

  Es tracta d'una iniciativa promoguda per la delegació valenciana de l'associació de cuiners europeus (Euro-toques) i la nova associació d'hostalería i restauració d'Alaquàs (AHORA) que té per objectiu, entre altres coses, que els escolars puguen diferenciar els quatre sabors bàsics (dolç, salat, amarg i àcid) mitjançant els aliments que els contenen i que reconduïsquen els seus hàbits cap a un consum d'aliments saludables.

  La iniciativa a la que també s'afegiren les membres de l'associació Tyrius d'Alaquàs, va comptar amb la presencia de la guanyadora de Top Chep Begoña Rodrigo.

  Els participants van tornar a casa amb un certificat que acredita que són bons i bones cuineres; coneixedors i coneixedores de la cuina sana.

   

  Pujar