18 de novembre de 2019 18/11/19

Prop de 400 escolars celebren el Dia del Gust al Castell d’Alaquàs

Prop de 400 escolars celebren el Dia del Gust al Castell d’Alaquàs - (foto 1)
  • La cita organitzada per l’Agrupació professional Euro-toques ha comptat, un any més, amb la participació de l’Associació local d’hostalers i restauradors AHORA i Ames de casa Tyrius

Hui dijous 7 de novembre es celebra el “Dia del Gust i del Producte”, una jornada que convida a conèixer els diferents aliments que ens poden ajudar a complir amb una dieta saludable.

Per segon any consecutiu la cita culinaria celebrada al Castell d’Alaquàs i organitzada per l’Agrupació professional de cuiners Euro-toques ha comptat amb la participació de l’Associació local d’hostalers i restauradors AHORA, Ames de casa Tyrius i l’Ajuntament d’Alaquàs.

Al Castell s’han donat cita prop de 400 xiquets i xiquetes de 5º de primària dels centres educatius del municipi. Després d’una sessió pràctica sobre alimentació saludable han eixit a la Plaça del Santíssim per tastar els diferents productes (de sabors dolç, salat, amarg i àcid) a més d'elaborar la seua pròpia crema de xocolate amb oli d'oliva i cacau. Una activitat que l’alumnat ha realitzat  acompanyat pels seus tutors i tutores a més de tres cuiners membres de l’agrupació Euro-toques i experts en educació alimentària infantil: Paco Santamaría, Eduardo Frechina y José Antonio Castaño.

El també membre de l’agrupació i President d’AHORA Sebastián Romero ha coordinat aquesta activitat a la que també han estat presents la regidora de Comerç Sandra Conde, el regidor de Cultura Fran Evangelista i el regidor de Desenvolupament Sostenible Sebastian Ruiz.

ocultar
Prop de 400 escolars celebren el Dia del Gust al Castell d’Alaquàs
Pujar