elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El projecte d'activitats extraescolars de l'Ajuntament d'Alaquàs rep el suport de la Conselleria d'Educació amb 59.000€

El projecte d'activitats extraescolars de l'Ajuntament d'Alaquàs rep el suport de la Conselleria d'Educació amb 59.000€
  • L’objectiu d’aquesta ajuda és compensar els efectes negatius del confinament i oferir una programació de temps lliure de qualitat per a la població escolar d’entre 3 i 18 anys

L’Ajuntament d’Alaquàs ha rebut una subvenció de 59.294 euros per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a l’organització d’activitats extraescolars culturals i esportives dirigides a la població escolar d’entre 3 i 18 anys. L’objectiu d’aquesta ajuda és compensar els efectes negatius del confinament a conseqüència de l’emergència sanitària ocasionada per la COVID-19 i oferir una programació de qualitat centrada en la importància del temps lliure com a ferramenta educativa.

Aquesta ajuda servirà a l’Ajuntament d’Alaquàs per a sufragar una part del cost de les diferents activitats extraescolars que s’ofereixen durant l’any per al públic infantil i adolescent fóra de l’horari escolar. En aquest sentit, la subvenció es destinarà als recursos de Ludoteques Municipals, Espai Educatiu, Centre Obert, Agència de Lectura, Escola de Teatre Municipal, Escola Matinera, Apunta’t al Nadal i activitats esportives. Cal destacar que per al desenvolupament de totes aquestes activitats es respecten totes les mesures de seguretat marcades pel Ministeri de Sanitat per tal de garantir la seguretat de totes les persones participants així com de l’equip educatiu.

Una de les polítiques prioritàries de l’Ajuntament d’Alaquàs és oferir una programació d’activitats i recursos de qualitat per al públic infantil i adolescent, especialment arran de les conseqüències de la crisi provocada pel Covid-19. El seu objectiu és donar resposta a totes les necessitats de xiquetes, xiquets i joves per tal de garantir el dret fonamental a l’educació de totes i tots, assegurant la igualtat d’oportunitats, la inclusió educativa, la igualtat de drets i l’accessibilitat universal a l’educació. El programa que ofereix l’Ajuntament se centra en la importància del temps lliure com a ferramenta educativa per al desenvolupament de la infància per tal de propiciar un trencament amb la quotidioneitat i les obligacions i ocupacions habituals que a més compense i redueixca els efectes negatius viscuts després del confinament i s’adapte a la situació extraordinària que estem vivint a conseqüència de la pandèmia.

Pujar