6 de juny de 2020 6/6/20

La Policia Local desmantella dos tallers mecànics il·legals

La Policia Local desmantella dos tallers mecànics il·legals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local desmantella dos tallers mecànics il·legals - (foto 2)

  La Policia Local d'Alaquàs en col·laboració amb agents del cos nacional de policia i del Ministeri de Treball i Seguretat Social, han desmantellat diversos tallers mecànics que operaven de forma clandestina en la zona industrial del municipi.

  Durant la inspecció es va poder constatar que els treballadors que allí es trobaven no comptaven amb títol o certificat acreditat de formació mínima en mecànica d'automòbil. S'oferien serveis per preus més econòmics respecte als tallers que compleixen amb la normativa vigent, la qual cosa suposa un exercici de competència deslleial.

  Aquest tipus de pràctica pot comportar problemes per als usuaris que recorren a aqueix tipus de serveis clandestins ja que, en mancar de qualsevol tipus de llicència, impedeix en cas de reparacions defectuoses, que les reclamacions dels consumidors siguen resoltes.

  La campanya per a la detecció de competència deslleial continuarà en marxa per a vetlar per l'efectiu compliment dels drets dels treballadors, així com de la normativa vigent, garantint igualment els drets dels consumidors.

  Pujar