15 d’octubre de 2019 15/10/19

La piscina d´estiu es posa a punt per inaugurar la temporada de bany 2019

La piscina d´estiu es posa a punt per inaugurar la temporada de bany 2019 - (foto 1)
  • Es mantenen les modalitats d'entrada i els preus de l'edició anterior

MÉS FOTOS
La piscina d´estiu es posa a punt per inaugurar la temporada de bany 2019 - (foto 2)

La piscina municipal descoberta es prepara per encetar l'inici de la temporada de bany que començarà el proper 14 de juny, motiu pel qual l’Ajuntament d’Alaquàs ultima els preparatius per a la posada a punt de la instal·lació.

Durant l’última setmana, els tècnics centraven els treballs en la neteja del casc de la piscina mitjançant l’utilització dels sistemes de vapor a pressió, intervenció prèvia a l'emplenat d'aigua.

Les tasques vénen a coincidir també amb la finalització dels treballs per a la millora de les instal·lacions de la piscina municipal, emmarcades dins del Pla de Serveis i Obres Públiques 2018-2019 i que han consistit en l’adequació i ampliació de l’espai on es troba la sala de màquines. Una intervenció que ha comptat amb una inversió de prop de 30.000€

Informació de servei

A la web municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs ja es pot consultar el programa de cursos intensius de natació per a la nova temporada d’estiu, activitats que romandran actives de l’1 al 19 de juliol. Hui 7 de juny: entrega de la cita prèvia per empadronats. Consulta també les tarifes i condicions de la piscina municipal descoberta.  https://www.alaquas.org/agenda/17406/0/estiu_2019

Recorda que el dimecres 26 de juny s’obrirà el termini per formalitzar les inscripcions per a participar al Programa de cursos: Fitness juliol 2019.

Ací trobaràs tota la informació: https://www.alaquas.org/agenda/17417/0/fitness_juliol_2019

ocultar
La piscina d´estiu es posa a punt per inaugurar la temporada de bany 2019
Pujar