elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Penya la Kuba, guanya el XLV é Concurs de Paelles d´Alaquàs 2019

La Penya la Kuba, guanya el XLV é Concurs de Paelles d´Alaquàs 2019
  • La veterana penya d’amics amb 27 anys d’existència, ha estat la guanyadora del guardó a millor paella per primera vegada en la seua història

  • El premi va estar arreplegat pel cuiner i artífex principal Vicent Andrés acompanyat de Francisco Planells amic i membre també del col•lectiu

MÉS FOTOS
La Penya la Kuba, guanya el XLV é Concurs de Paelles d´Alaquàs 2019 - (foto 2)
La Penya la Kuba, guanya el XLV é Concurs de Paelles d´Alaquàs 2019 - (foto 3)
La Penya la Kuba, guanya el XLV é Concurs de Paelles d´Alaquàs 2019 - (foto 4)

La Penya la Kuba ha sigut la guanyadora del XLVé Concurs de paelles d'Alaquàs. Enguany la cita organitzada per la Junta Central de Penyes i l’Ajuntament d’Alaquàs ha batut el rècord de participació amb un total de 165 paelles inscrites. El president de Junta Central de Penyes, José Martínez Medina, acompanyat per l’Alcalde d’Alaquàs Toni Sura va lliurar els premis ahir dilluns 2 de setembre al Claustre del Castell d’Alaquàs.

La resta de col•lectius premiats, per aquest ordre han sigut: el grup d’amigues format per Manuela, Carmen i Elena que per primera vegada cuinaven la seua paella per al concurs, la falla Verge de l’Olivar, Penya el Drac, Penya l’Espardenya, Penya el Canut i dues colles joves d’amics i amigues.

Durant la cita també es va conèixer el nom dels guanyadors i guanyadores dels premis a les tres millors samarretes amb Mirada Violeta. Un concurs que té per objectiu fomentar, dins d'un ambient festiu mitjançant la creativitat de les persones participants, la difusió de lemes, missatges i imatges no sexistes. Els premis que van ser entregats per la regidora de Igualtat Elena Àlamo, van ser els següents: el primer premi a la categoria col•lectiva ha estat per a Just Fun que va presentar la samarreta  “Las chicas solo quieren divertirse” “Girls Just Wanna Have Fun”, segon premi per a les Clavariesses dels Dolors 2019 amb el lema “La vida com la paella a parts iguals” i tercer premi per a Pilar Monzón amb el seu disseny “Llibertat, igualtat, festivitat”.

Pel que fa a la categoria individual, el premi va ser per a Nerea Gómez-Lobo Guillén pel seu treball “Porque quiero, porque puedo y porque me da la gana”. Des de l’organització es va agrair a la resta de participants la seua implicació i treball per a la presentació dels dissenys.

Pujar