elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Música i color a la tradicional Ofrena de Flors de les Falles d'Alaquàs 2019

Música i color a la tradicional Ofrena de Flors de les Falles d'Alaquàs 2019

    Milers de fallers i falleres de les onze comissions d’Alaquàs han participat hui dissabte 17 de març a la tradicional Ofrena de Flors de les Falles 2019. Un emotiu acte en el que l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos ha acompanyat a la Fallera Major de 2019, Meche Murcia, en el recorregut oficial de l’Ofrena que ret homenatge a la Mare de Déu de l’Olivar. Per la seua part, la regidora de Falles, Isabel Mondéjar, ha acompanyat a la Fallera Major Infantil de 2019, Candela Sedeño. Entre les instantànies i aplaudiments els veïns i veïnes rebien a les nostres màximes representants de la festa fallera, així com a tota la comitiVa que conforma la Junta Local Fallera.

    Com ja es tradició, les onze comissions falleres de la ciutat han iniciat el seu itinerari des del CP González Gallarza fins a la porta de la parròquia de la Mare de Déu de l’Olivar, després de passar pels carrers Antonio Machado, Sant Joan de Ribera, Pare León, Miguel Hernández, plaça de la Constitució i Carrer Major.


    Un itinerari que ha estat acompanyat per les bandes de música que han marcat el ritme d’aquesta jornada inclosa en l’agenda fallera.

    Pujar