elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional Conquesta

Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional Conquesta
  MÉS FOTOS
  Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional Conquesta - (foto 2)
  Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional Conquesta - (foto 3)
  Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional Conquesta - (foto 4)
  Els moros recuperen el Castell d’Alaquàs a la tradicional Conquesta - (foto 5)

  Anit el Castell d'Alaquàs, en mans cristianes des de les passades Festes Majors, va ser conquistat per les tropes mores a la tradicional Conquesta del Castell que organitza cada any l'Associació Moros i Cristians Perolers d'Alaquàs.

  La plaça de la Constitució es va plenar d'espectadors que acudiren per gaudir d'aquest espectacle medieval.

  Els diferent bàndols, el cristià que van desfilar pel Carrer Major i els moros que ho van fer per l'avinguda Miguel Hernández van trobar-se a la Plaça de la Constitució on es va representar la lluita entre els guerrers d'ambdós bàndols representats per algunes persones de les filaes i actors que incorporaren la participació de cavalls.

  Una batalla encarnada a cavall i a peu amb espases donà la victòria al bàndol moro. Una vegada acabada la lluita la Capitana Mora va fer una entrada triomfal a la Plaça i anuncià la reconquesta de la localitat d'Alaquàs.

  ENTRÀ DELS MOROS I CRISTIANS
  El dissabte 15 de setembre serà el dia gran de l'Associació de Moros i Cristians Perolers d'Alaquàs. A les 18:30 hores de la vesprada se celebrarà la tradicional Entrà on milers de festers i festeres recorreran els carrers de la ciutat a ritme de música. L'Entrà eixirà des del Castell i finalitzarà a la porta de l'Ajuntament on es dispararà un castell de focs d'artifici.

   

  Pujar