24 d’octubre de 2020 24/10/20

La militància valenciana de Podemos es reuneix per a donar suport a la candidatura de Pablo Iglesias

La militància valenciana de Podemos es reuneix per a donar suport a la candidatura de Pablo Iglesias - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La militància valenciana de Podemos es reuneix per a donar suport a la candidatura de Pablo Iglesias - (foto 2)
  La militància valenciana de Podemos es reuneix per a donar suport a la candidatura de Pablo Iglesias - (foto 3)
  La militància valenciana de Podemos es reuneix per a donar suport a la candidatura de Pablo Iglesias - (foto 4)
  La militància valenciana de Podemos es reuneix per a donar suport a la candidatura de Pablo Iglesias - (foto 5)

  Quasi tres-cents militants de Podem del País Valencià han assistit a la jornada de treball col·lectiu celebrada aquest dissabte 29 de febrer a Alaquàs de cara a la III Assemblea Ciutadana Estatal de Podemos.

  La jornada ha consistit en la recollida d'aportacions al debat sobre els documents Polític, Ètic i Organitzatiu de la formació que es troba en ple procés de primàries internes a nivell estatal. Més tard arribarà el procés autonòmic que conclourà al mes de maig.

  Aquesta trobada ha reunit a més a regidors i regidores, candidats i candidates al Consell Ciutadà Estatal i alts càrrecs del partit, tant estatals com autonòmics. Entre ells, la candidata a la Secretaria General a nivell autonòmic, Pilar Lima, així com Juan Carlos Monedero.

  Els encarregats d'obrir el bloc Polític i Organitzatiu han sigut Pilar Lima i el director general d'Inspecció de Treball i Seguretat Social, Héctor Illueca. Després de la sobretaula, la jornada ha continuat amb el bloc Ètic i Cultura militant amb les ponències de Juan Carlos Monedero, María Teresa Pérez, directora general de l'Injuve, Rita Bosaho, directora general d'Igualtat i Diversitat Ètnic Racial, i Pilar Lima.

  Al llarg del dia, la militància ha pogut aportar, debatre i consensuar, a través de tallers i grups de treball, les aportacions al debat i posar les bases del futur Podemos.

  Les aportacions seran comunicades hui mateix a la Secretaria d'Organització Estatal ja que és l'últim dia de termini per a traslladar-les al debat estatal.

  Des de l'organització es valora molt positivament la trobada: “Estem davant un treball col·lectiu enormement enriquidor que ha deixat un bon sabor de boca a les persones allí assistents. I és que no sols hem superat les previsions d'assistència – l'aforament es va completar abans que finalitzara el termini d'inscripció- sinó que la complicitat, el respecte i la fraternitat a l'hora de compartir reflexions han sigut les protagonistes d'aquest dia”.

  En aquest sentit, els organitzadors de la jornada destaquen que “impulsar la participació de la militància de baix cap amunt i organitzar espais de reflexió col·lectiva, com el de hui, seran habituals i de vital importància, en els processos interns, per a crear un Podem fort”.

  Pujar