18 de gener de 2021 18/1/21

El Bus de la Llengua fa parada a Alaquás 

El Bus de la Llengua fa parada a Alaquás  - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Bus de la Llengua fa parada a Alaquás  - (foto 2)
  El Bus de la Llengua fa parada a Alaquás  - (foto 3)
  El Bus de la Llengua fa parada a Alaquás  - (foto 4)

  El vehicle que va arribar a Alaquàs el dilluns i que es marxarà aquesta vesprada a les 16:30 hores ha sigut el centre de les mirades de tots els veïns i veïnes que hui han passat per la Plaça de la Constitució.

  Aquesta iniciativa sobre rodes ha arribat a primera hora del matí amb una comesa: fomentar el valencià entre la població. Y han sigut els propis monitors del bus els encarregats d'animar a tots els que s'han acostat per a conèixer de primera mà aquesta campanya promoguda per la Generalitat.

  Entre les cinc activitats proposades descata la denominada 'Una de quatre', un joc interactiu amb el qual els participants han pogut demostrar els seus coneixements en temes relacionats amb el nostre territori.
  El recorregut d'aquest gran autobús blanc no finalitza ací; visitarà altres llocs que destaquen per la seua presència en les principals festes tradicionals valencianes com per exemple la Magdalena, les Falles a València o les fogueres d'Alacant.

  En aquesta ocasió li ha tocat al torn a Alaquàs que està d'aniversari ja que celebra el Centenari de la Declaració de la seua Castell com a Monument Històric Artístic Nacional.

  Pujar