elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'esportista Marta Sáez Gutiérrez és reconeguda per l'Ajuntament d'Alaquàs pels seus èxits esportius

L'esportista Marta Sáez Gutiérrez és reconeguda per l'Ajuntament d'Alaquàs pels seus èxits esportius
  • Marta s’ha proclamat recentment Campiona d’Espanya de Frontenis Olímpic en la categoria cadet

L’Ajuntament d’Alaquàs va retre homenatge ahir dijous 15 de juliol a l’esportista Marta Sáez Gutiérrez per haver-se proclamat Campiona d’Espanya de Frontenis Olímpic en la categoria cadet en el Campionat celebrat del 24 al 27 de juny a Iscar (Valladolid).

En l’acte, celebrat al Castell d’Alaquàs, van estar presents l’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Esports, Fran Evangelista i la família de l’esportista. El primer edil va felicitar la jove per aquest èxit però també per la seua trajectòria esportiva i per l’esforç que suposa compaginar la vida diària amb l’esport, principalment a nivells competitius.

Marta Sáez Gutiérrez té 17 anys i és veïna d’Alaquàs. Ha finalitzat ara primer de batxillerat a l’IES Salvador Gadea d’Aldaia i fins a 4rt d’ESO va estudiar al centre educatiu Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs. Es va iniciar en el frontenis amb 12 anys amb el club Frontenis Carambolo i des d’aleshores està deixant una important petjada en aquesta modalitat esportiva. La jove forma part de la selecció des de fa 4 anys amb el seu club en què treballa de manera incansable i materialitza el seu esforç dia rere dia. És una apassionada també dels idiomes i dels viatges.

Pujar