elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Escola de Teatre Juan Alabau acomiada el curs 2020-2021 a l'Auditori Nou

L'Escola de Teatre Juan Alabau acomiada el curs 2020-2021 a l'Auditori Nou
  • El regidor de Cultura Fran Evangelista, la regidora de Festes Sandra Conde i el Coordinador de l’Escola Ernest Sedín van fer entrega dels diplomes per reconèixer l’esforç i dedicació de l’alumnat en un curs marcat per la pandèmia

A l’Auditori Nou d’Alaquàs, l’Escola Municipal de Teatre Juan Alabau celebrava ahir dimecres 30 de juny l’acte de graduació del curs 2020-2021. Una cita que va reunir a familiars, amics, amigues a més de l’alumnat dels cinc grups que conformen l’escola i que es van convertir en els protagonistes de la jornada.

El grup de Formació I (i Grup de Formació II com a àrbitre) va ser l’encarregat d’introduir la gala amb diversos esquetxs improvisats amb els que van convidar al públic assistent a sumar-se activament aportant les seues votacions.

Seguidament, el regidor de Cultura Fran Evangelista, la regidora de Festes Sandra Conde i el Coordinador de l’Escola Ernest Sendín van procedir al lliurament dels diplomes amb els que enguany han volgut reconèixer el treball, l’esforç i dedicació que l’alumnat ha dut a terme en un curs marcat especialment per la pandèmia.

A més de la foto en equip de l’alumnat, com a cloenda de la cita es va projectar un vídeo amb la recopilació de diferents fragments de les representacions teatrals que l’alumnat de l’escola ha anat oferint durant les últimes setmanes amb motiu del fi de curs. Obres de les que vam poder gaudir a l’Auditori Nou d’Alaquàs i que posen de relleu part del treball realitzat a l’escola.

Així, el passat 21 de maig va tindre lloc la primera de les cinc representacions amb el nom “Garrick” que va ser interpretada per l’alumnat del Grup Escoleta. Seguidament, el diumenge 30 de maig li va tocar el torn al Grup Iniciació I amb l’obra “La muralla china”. Va continuar  el diumenge 6 de juny el Grup Iniciació II amb “La tempestad (de W. Shakespeare)”. Diumenge 13 de juny el Grup Formació I va interpretar l’obra que duia per nom “La coleccionista de crímenes”, i per tancar aquesta ronda de representacions teatrals el Grup Formació II va interpretar l’obra “Antígona” diumenge 20 de juny.  

Al vídeo recopilatori no van faltar les imatges dels moments previs a cada funció, així com del treball que des de l’escola es realitza i que es continuarà duent a terme per fomentar la creativitat, la cooperació, la disciplina i el treball en equip del seu alumnat.

Pujar