23 d’octubre de 2019 23/10/19

L´Associació Tyrius d´Alaquàs celebra la festivitat de Santa Rita, la seua patrona

L´Associació Tyrius d´Alaquàs celebra la festivitat de Santa Rita, la seua patrona - (foto 1)
  • El divendres 17 de maig, les components de l’Associació van protagonitzar el tradicional festival de Playbacks que es va celebrar a l’Auditori Nou

L’Associació TYRIUS d’Alaquàs ha celebrat recentment els actes en honor a la seua patrona, Santa Rita, i ho han fet posant en marxa una agenda carregada d’activitats.

Les celebracions van començar el passat 17 de maig amb una missa que es va celebrar a l’església de la Santa Creu, a més d’un dinar a l’hotel Alaquàs al que van acudir les sòcies de l’agrupació acompanyades de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el regidor de Cultura Toni Saura.

De vesprada, a l’Auditori Nou d’Alaquàs es va celebrar el tradicional festival de playbacks protagonitzat per les sòcies de l’agrupació TYRIUS.

Les celebracions van finalitzar amb la inauguració, a la sala La Torre del Castell d’Alaquàs, d´una exposició de les obres realitzades al taller de l’associació.  La mostra composta amb peces d’elaboració pròpia es podrà visitar fins al proper 8 de juny, de dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

ocultar
L´Associació Tyrius d´Alaquàs celebra la festivitat de Santa Rita, la seua patrona
Pujar