22 de setembre de 2020 22/9/20

L'alcaldessa acomiada els joves que han realitzat aquest estiu les pràctiques formatives a l'Ajuntament

L'alcaldessa acomiada els joves que han realitzat aquest estiu les pràctiques formatives a l'Ajuntament - (foto 1)
  • La primera edil els ha agraït el seu treball i els ja donat les gràcies per la seua dedicació i compromís

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, ha acomiadat aquesta setmana els joves que han realitzat pràctiques formatives a l’Ajuntament d’Alaquàs durant aquest estiu sota el programa “La Dipu te Beca”. La primera edil els ha agraït el seu treball al llarg d’aquests mesos i els ha donat les gràcies per la seua dedicació i compromís.

Un total de 36 joves de diferents especialitats formatives començaren les pràctiques el passat 1 de juliol en els diversos departaments municipals. Tot i que hi havia pràctiques de diferent durada en funció de les necessitats dels departaments, uns alumnes van finalitzar el passat 31 de juliol i altres ho feren el passat 31 d’agost. L’alumnat ha col·laborat en diferents àrees municipals com l’Escola d’Estiu, els Horts Urbans, Joventut, Comunicació, Informàtica, ADL, Policia Local, Urbanisme i Serveis Socials.

Aquesta iniciativa té la intenció de fomentar la formació integral dels alumnes que cursen estudis universitaris i formació professional i oferir-los l’oportunitat d'apropar-se al món laboral en el seu propi ajuntament.

Pujar