elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde d’Alaquàs supervisa les actuacions realitzades al Cementeri Municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants

L’alcalde d’Alaquàs supervisa les actuacions realitzades al Cementeri Municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants
  • Del dissabte 23 d’octubre al dimarts 2 de novembre es podrà accedir a la instal·lació de 9 a 18 hores de la vesprada. El servei gratuït oferit d’autobús cobrirà aquesta franja horària

MÉS FOTOS
L’alcalde d’Alaquàs supervisa les actuacions realitzades al Cementeri Municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants - (foto 2)
L’alcalde d’Alaquàs supervisa les actuacions realitzades al Cementeri Municipal amb motiu de la celebració de Tots Sants - (foto 3)

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz, han visitat aquest matí el Cementeri Municipal per tal de supervisar els treballs efectuats i controlar de primera mà que tot està a punt per a la celebració de Tots Sants, dates en els quals la instal·lació municipal registra major afluència de veïnes i veïns.

L’Ajuntament d’Alaquàs ha realitzat una revisió general de tota la instal·lació així com també les tasques habituals de neteja i manteniment de jardineria i poda de palmeres. A més, s’han realitzat també treballs d’adequació de tots els accessos al Cementeri Municipal. La instal·lació disposarà també de gel hidroalcohòlic per tot el recinte i des de l’Ajuntament es recorda que és important continuar respectant les mesures de seguretat per a fer front al Covid-19 com són l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat entre les persones i no accedir al recinte amb símptomes de febre, tos o sensació de falta d’aire.

A més, per evitar aglomeracions en el Cementeri Municipal, l’Ajuntament d’Alaquàs recorda que es pot accedir a ell des del dissabte 23 d’octubre i fins al 2 de novembre amb l’horari especial amb motiu de Tots Sants: de 9 a 18 hores de la vesprada. L’autobús gratuït prestarà el seu servei també del 23 d’octubre al 2 de novembre de 8:30 a 18:15 hores de manera ininterrompuda amb eixides cada hora. Les parades estaran ubicades en l’avinguda Blasco Ibáñez, 43 (Bingo d’Alaquàs), avinguda Blasco Ibáñez, 3 (Bar Parada), avinguda País Valencià (Policia Local) i Cementeri Municipal.

En cas d’accedir al Cementeri en cotxe particular, es recomana accedir pel Camí del Bovalar, prolongació de Jaume I. L’accés des del polígon de la Figuera es troba asfaltat.

Pujar