elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alaquàs renova el quadre general de l'enllumenat que dóna suministre al Parc de la Sequieta i voltants

L'Ajuntament d'Alaquàs renova el quadre general de l'enllumenat que dóna suministre al Parc de la Sequieta i voltants
  • Aquesta actuació compta amb una inversió de més de 5000 euros i s’ha realitzat amb l’objectiu de millorar el servei d’enllumenat públic en aquesta zona

L’Ajuntament d’Alaquàs ha iniciat hui dimarts 6 de juliol els treballs de substitució del quadre general de l’enllumenat que dóna suministre al parc de la Sequieta i carrers colindants. L’actuació compta amb un pressupost de vora 5000 euros i el seu objectiu és millorar el servei d’enllumenat públic que es presta en aquesta zona del municipi.

L’actuació consisteix en la substitució integral de tota la instal·lació gràcies a la qual s’incorpora tecnologia de major qualitat que permetrà diagnosticar avarias i que a més compta amb un dispositiu que permetrà restablir la llum de forma automàtica quan el diferencial es desactive per alguna incidència transitòria.

L’Ajuntament d’Alaquàs informa que donat el procés d’instal·lació i la configuració així com la continuïtat dels treballs al llarg de tota la setmana, és probable que es produeixquen talls de llum puntuals en aquesta zona. Aquetsta inversió se suma altres actuacions realitzades en l’enllumenat públic en els últims mesos en altres zones del municipi i que continuaran per tal de milllorar el servei.

Pujar