5 de desembre de 2020 5/12/20

L’Ajuntament d’Alaquàs reforça les mesures de seguretat en el Cementeri Municipal amb motiu de Tots Sants

L’Ajuntament d’Alaquàs reforça les mesures de seguretat en el Cementeri Municipal amb motiu de Tots Sants - (foto 1)
  • L’Alcalde d’Alaquàs ha supervisat hui l’estat de la instal·lació municipal i ha comprovat de primera mà que compleix amb totes les mesures de seguretat necessàries per a fer front al Covid-19

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i el Regidor de Serveis Urbans, Sebastián Ruiz, han visitat aquest matí el Cementeri Municipal per tal de supervisar el seu estat i controlar de primera mà que tot està a punt per a la celebració de Tots Sants, dates en els quals la instal·lació municipal registra major afluència de veïnes i veïns.

A més, i donada la situació actual generada per la pandèmia, els responsables han posat especial èmfasi en les mesures de seguretat necessàries per a fer front al Covid-19. Per això, i amb l’objectiu de garantir la seguretat a tota la població, l’Ajuntament d’Alaquàs ha incrementat les tasques de neteja i ha habilitat punts d’hidrogel per tota la instal·lació. S’han realitzat també itineraris d’entrada i eixida i s’han senyalitzat tots els accessos per tal de respectar la distància de seguretat entre les persones.

A més, per evitar aglomeracions en el Cementeri Municipal, l’Ajuntament d’Alaquàs recorda que es pot accedir a ell des del dissabte 24 d’octubre amb l’horari especial amb motiu de Tots Sants: de 8 a 18 hores de la vesprada. A més. Els dies 2 i 3 de novembre el Cementeri obrirà de 10 a 14 hores. L’autobús gratuït prestarà el seu servei també del 24 d’octubre a l’1 de novembre de 8:30 a 16:30 hores de manera ininterrompuda amb eixides cada hora.

Per evitar aglomeracions, l’Ajuntament d’Alaquàs ha establert un aforament limitat de 500 persones i s’aconsella romandre en la instal·lació el temps necessari. No es permetrà l’entrada de cadires ni altres elements personals de gran volum i el dia 1 de novembre no es podrà fer ús de les escales portàtils.

Pujar