elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L´Ajuntament d´Alaquàs posa en marxa la campanya de dinamització comercial "Fem Comerç, Fem Poble" per a promocionar la compra local

L´Ajuntament d´Alaquàs posa en marxa la campanya de dinamització comercial "Fem Comerç, Fem Poble" per a promocionar la compra local
  • Alaquàs sortejarà 20.000 euros en targetes regal de 100 euros cadascuna

MÉS FOTOS
L´Ajuntament d´Alaquàs posa en marxa la campanya de dinamització comercial "Fem Comerç, Fem Poble" per a promocionar la compra local - (foto 2)

Alaquàs sortejarà 20.000 euros en targetes regal de 100 euros cadascuna a través de la campanya de dinamització comercial “Fem Comerç, Fem Poble” posada en marxa per la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Alaquàs amb l’objectiu de recolzar la compra de proximitat al municipi.

Els comerços interessats en participar de manera activa en aquesta iniciativa municipal poden adherir-se fins l’11 de Novembre. Aquesta campanya no té cost per als comerços que se sumen a ella. Per a formalitzar la seua adhesió cal omplir el formulari habilitat i presentar-lo de manera telemàtica a la seu electrònica de la web municipal o acudir a l’oficina de l’Agència de Desenvolupament Local amb cita prèvia.

La campanya començarà oficialment el 12 de novembre i finalitzarà el 23 de desembre. Podran participar en aquest sorteig totes les persones majors d’edat empadronades a Alaquàs que realitzen les seues compres als comerços o serveis adherits. Les persones clientes obtindran un cupó de participació en la campanya per una compra igual o superior a 10 euros així com el primer segell. El cupó haurà de completar-se amb 3 segells en total amb la compra en comerços adherits diferents. Una vegada obtinguts els 3 segells, el cupó es dipositarà en les urnes habilitades per l’Ajuntament d’Alaquàs en diferents punts del municipi. D’entre els cupons participants eixiran 200 persones premiades amb 100€ en tarjetes regal per a consumir als comerços adherits.

Es tracta d’una campanya municipal impulsada per l’Ajuntament d’Alaquàs emmarcada dins del Pla Activa Alaquàs. El seu objectiu és impulsar l’activitat econòmica al terme municipal d’Alaquàs i promocionar i dinamitzar el sector comercial i turístic com a motor de l’economia local. Els 20.000€ de subvenció municipal ajudaran a les 200 famílies premiades i es revertiran directament en el comerç local participant.

La iniciativa de la Regidoria de Comerç ha estat creada per tal d’ajudar els establiments amb venda menor a eixir de la crisi generada per la pandèmia, incentivant les compres de proximitat així com premiar la confiança i fidelitat de les clientes i els clients dels comerços d’Alaquàs.

Tota la informació sobre l’adhesió i el desenvolupament de la campanya així com les Bases Específiques Reguladores estan disponibles en el Portal del Comerç Sostenible d’Alaquàs, concretament en l’espai informatiu reservat per al comerç local https://alaquas.portaldelcomerciante.com/.

Pujar