elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alaquàs obri el període d'inscripció per al programa Apunta't a l'estiu

L'Ajuntament d'Alaquàs obri el període d'inscripció per al programa Apunta't a l'estiu
  MÉS FOTOS
  L'Ajuntament d'Alaquàs obri el període d'inscripció per al programa Apunta't a l'estiu - (foto 2)

  Alauquàs ha obert ja el període d'inscripció per al nou curs d'Apunta't a l'estiu 2017 dirigit a tots els xiquets i les xiquetes d'entre 3 i 16 anys. El programa estival organitzat per l'Ajuntament d'Alaquàs i posa a disposició tot un seguit d'activitats perquè els més menuts passen un estiu ple de diversió en companya d'amics i amigues.

  Apunta't a l'estiu és un espai per a xiquets, xiquetes i joves on aquests desenvoluparan activitats en torn educatives d'una forma atractiva mitjançant jocs i activitats relacionades amb el temps lliura en una programació adaptada a l'edat i sempre sota la supervisió de professionals del temps lliure i l'educació. Els xiquets i xiquetes de tres anys hauran d'haver estat escolaritzats en el curs escolar 2016/2017.

  Tasques escolars, excursions, assemblees, tallers de manualitat, cuina, estimulació sensorial, agència de lectura, activitats de psicomotricitat també esportives, vídeo-fòrum, ball, dramatització, jocs d'aigua, piscina, aula multimèdia, joc lliure, entre altres seran les àrees que es treballen en el programa.

  L'horari serà de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. També hi haurà la possibilitat d'utilitzar un servei complementari de 9 a 10 hores (aquest servei és gratuït, pèro haurà de ser sol·licitat prèviament en el moment de la inscripció.

  Modalitats d'inscripció:

  -Setmana del 21 de juny al 30 de juny: 35 euros (inclou el servei d'Escola Matinera de 7 a 9 hores).
  -Quinzena: 50 euros.
  -Mes de juliol: 85 euros.
  -En el cas d'inscripció a la setmana de juny i en una quinzena o mes de juliol, aquesta setmana tindrà un cost de 20 euros.

  En el cas de germans, hi haurà un 15% de descompte en cada quota d'inscripció. Si els dos progenitors estan aturats, siguen família nombrosa, monoparental o el menor tinga una discapacitat s'aplicarà un 25% de descompte. Les famílies monoparentals o monomarentals tindran una Bonificació del 25% del preu de l'Escola d'Estiu"

  Altres serveis:

  -Escola matinera quinzena: 15 euros.
  -Escola matinera mes de juliol: 25 euros.
  Caldrà indicar un horari fix d'utilització del servei.

  En el cas de germans, hi haurà un 15% de descompte en cada quota d'inscripció. En un altre cas, si els dos progenitors estiguen aturats, siguin família nombrosa, monoparental o el menor tingui una discapacitat s'aplicarà un 25% de descompte.

  -Servei de menjador juliol: de 14:00 hores a 15:15 hores. L'abonament mensual serà de 90 euros, el setmanal és de 25 euros.

  El menjador estarà disponible del 21 de juny fins el 29 de juliol en ambdós col·legis. La inscripció d'aquest servei s'obrirà el 5 de juny fins esgotar places.

  La inscripció es realitzarà a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de 9 a 14 hores tots els dies i en horari de vesprada els dilluns de 16 hores a 18 hores.

  Haurà dos reunions informatives. Una el pròxim dimarts 13 de juny al CP Mestre Sanchis Almiñano a les 19 hores. Altra, el dimecres 14 de juny en el CP Bonavista a les 19 hores. Per a més informació telefona al 961519400 o consulta la web www.alaquas.org

  Pujar