6 de juny de 2020 6/6/20

L'Ajuntament d'Alaquàs contracta a 16 persones aturades majors de 55 anys

L'Ajuntament d'Alaquàs contracta a 16 persones aturades majors de 55 anys - (foto 1)
  • Alaquàs ha aconseguit una nova subvenció per import de 115.000 euros per a la contractació de 16 persones aturades majors de 55 anys, dins del programa d'ocupació de la Diputació de València

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alaquàs contracta a 16 persones aturades majors de 55 anys - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alaquàs contracta a 16 persones aturades majors de 55 anys - (foto 3)

Les polítiques d´ocupació per a la contratació de persones aturades del municipi són una prioritat del govern local, gràcies als plans d'ocupació de la Diputació de València, l'Ajuntament d´Alaquàs ha contractat 16 persones majors de 55 anys. Ho fa amb una subvenció que ascendeix a 115.000 euros corresponents als anys 2017 i 2018.

Aquestes contractacions que s´inicien al mes de juny i que tenen una duració que oscil·la entre els 3 i 6 mesos es divideixen de la següent manera: 3 oficials d´obra, 1 conductor oficial de cotxe cuba, 9 peons de jardineria, 1 pintor, 1 fontaner i 1 electricista.

Aquest pla, tal com ha indicat l´Alcaldessa d´Alaquàs, Elvira Garcia Campos, té com a objectiu ajudar als demandants d'ocupació majors de 55 anys a recuperar les seues expectatives de jubilació, ja que es tracta d´un col.lectiu que ha resultat especialment castigat per la crisi, lligat a l'atur de llarga durada.

Per la seua banda, el regidor d'Ocupació i Econòmica, Toni Saura ha volgut recordar que des de l'Ajuntament d´Alaquàs s'estan sol·licitant totes les ajudes que faciliten la contractació de persones aturades i principalment dels col·lectius que més ho necessiten, en aquesta ocasió persones majors de 55 anys, que s'afegeix a la imminent contractació de 28 joves menors de 30 anys dins del programa de Garantia Juvenil del SERVEF anunciades aquesta mateixa setmana.

Pujar