elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alaquàs continua amb la renovació de l’arbratge municipal

L'Ajuntament d'Alaquàs continua amb la renovació de l’arbratge municipal - (foto 1)
  • El Pla té com a objectiu la revisió de l’arbratge per evitar situacions de risc per possibles trencaments i caigudes, així com millorar l'accessibilitat

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alaquàs continua amb la renovació de l’arbratge municipal - (foto 2)

L’Ajuntament d’Alaquàs contínua amb el Pla per a la Renovació de l'Arbratge que està duent a terme, des de fa quatre anys, i que es concreta en la revisió de l'estat dels arbres i la seua renovació, en cas de ser necessari. L’objectiu és evitar situacions de risc per possibles trencaments i caigudes, així com millorar l'accessibilitat.

Durant els pròxims dies, està prevista una nova intervenció sobre l’arbratge al carrer Antonio Machado d’Alaquàs, on, desprès d’una anàlisi exhaustiu s’ha determinat la substitució d’alguns exemplars que, a causa del seu estat d'afecció o patologies, podrien suposar un perill per als vianants.

A la primavera, que és el moment idoni, segons els tècnics, es procedirà a la plantació de nous exemplars d'espècies adaptades al nostre clima i sòl, amb baixos requeriments hídrics i de manteniment, augmentant la biodiversitat de l'arbratge i millorant l'entorn urbà.

Pujar