3 de juny de 2020 3/6/20

31 joves d'Alaquàs inicien les seues pràctiques a l'Ajuntament amb el programa 'La Diput et Beca'

31 joves d'Alaquàs inicien les seues pràctiques a l'Ajuntament amb el programa 'La Diput et Beca' - (foto 1)
  • Les i els becats es formaran durant aquest estiu als diferents departaments del Consistori

MÉS FOTOS
31 joves d'Alaquàs inicien les seues pràctiques a l'Ajuntament amb el programa 'La Diput et Beca' - (foto 2)
31 joves d'Alaquàs inicien les seues pràctiques a l'Ajuntament amb el programa 'La Diput et Beca' - (foto 3)

Un total de 31 joves de diferents especialitats formatives començaran el dilluns 2 de juliol les pràctiques a l'Ajuntament d'Alaquàs en el marc del programa ''La Dipu te Beca''.

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos i el regidor d'Ocupació Toni Saura els han rebut al Saló de Plens del consistori per tal de donar-los la benvinguda i explicar-los el funcionament d'aquest programa. A la sala també els esperaven els que seran els seus tutors i tutores durant estos mesos d'estiu.

Les i els estudiants han sigut elegits tenint en compte els seus mèrits acadèmics, la situació socioeconòmica familiar i les necessitats dels diferents departaments del Consistori. Treballaran quatre hores diàries i rebran un salari de 500€ mensuals realitzant tasques relacionades amb el seu perfil professional.

Per a alguns d'ells i d'elles aquestes són les seus primeres pràctiques i com ha destacat Toni Saura: ''aquesta és una oportunitat per apropar-se al món laboral formant-se des del seu propi Ajuntament''.

Pujar