elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els Instituts d'Educació Secundària d'Alaquàs amplien la seua oferta formativa per les necessitats de la població jove

Els Instituts d'Educació Secundària d'Alaquàs amplien la seua oferta formativa per les necessitats de la població jove
  • S'impartirà vuit nous cicles formatius de comerç i màrqueting, administració, serveis socioculturals i informàtica i comunicacions

MÉS FOTOS
Els Instituts d'Educació Secundària d'Alaquàs amplien la seua oferta formativa per les necessitats de la població jove - (foto 2)

Alaquàs comptarà enguany amb un total de 8 cicles formatius que s’impartiran als instituts d’Educació Secundària d’Alaquàs: IES Clara Campoamor i IES Faustí Barberà. Es tracta d’un compromís assumit per l’Ajuntament d’Alaquàs amb la comunitat educativa que donarà resposta a les demandes de la població més jove i als seus interessos de formació i que s’ha fet realitat gràcies al treball realitzat conjuntament amb la Conselleria d’Educació.

L’Institut Clara Campoamor impartirà enguany 4 cicles formatius de diferent nivell i perfil professional. Com a novetat, comptarà per primera vegada amb el Cicle Formatiu de Grau Superior de Comerç Internacional (LOE) que forma part de la família professional de Comerç i Màrqueting i continuarà impartint per segon any consecutiu el Cicle Formatiu de Grau Superior en Transport i Logística. Es tracta de dos perfils professionals de futur donades les noves activitats logístiques previstes amb el desenvolupament del sector VI del polígon dels Mollons.

A més, continuarà impartint-se al centre el Cicle de Formació Professional Bàsica de Servicis Comercials i el Cicle de Formació de Grau Mitjà d’Activitats Comercials (LOE) a través del qual es podrà accedir als altres cicles formatius de grau superior que s’imparteixen.

Per la seua banda, a l’Institut Faustí Barberà s’impartiran també quatre perfils. Per segon any consecutiu es podrà estudiar en aquest centre el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i continuarà impartint-se la Formació Professional Bàsica de Serveis  Administratius. Com a novetat, s’impartirà el Grau Mitjà d’Atenció a Persones en Situació de Dependència així com també el Grau Superior d’Educació Infantil (LOE).

Aquests cicles completen l’oferta educativa dels instituts de la localitat i se suma a la resta de formacions impartides.

Pujar