elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Gastronomia, música i participació en el II Festival del Mercat Municipal

Gastronomia, música i participació en el II Festival del Mercat Municipal
  MÉS FOTOS
  Gastronomia, música i participació en el II Festival del Mercat Municipal - (foto 2)

  Bona gastronomia, bona música i bon ambient. Així va ser la vesprada del dissabte 30 de setembre al Mercat Municipal. Els veïns i veïnes van poder gaudir d'una jornada molt completa en la que no va faltar de res. Des de les tapes gastronòmiques més saboroses i abellidores, passant per autèntiques demostracions de cuina, fins a diverses actuacions infantils i musicals.

  La segona edició del Alaquàs Mercat Festival organitzat per l'Associació de Venedors i Venedores del Mercat Municipal d'Alaquàs amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alaquàs guanya cada any més adeptes. Centenars de veïns i veïnes passaren per les instal·lacions per gaudir de nou d'un event gastronòmic i lúdic per mostrar al públic els productes que durant l'any es poden aconseguir al Mercat i convidar als i les clientes a gaudir d'una vesprada diferent amb música, degustacions i animacions per a tots els públics.

  La vesprada es va iniciar amb l'animació "La Patrulla Canina" a càrrec de Kids Animació i amb tallers d'artesania i manualitats a càrrec de Mans Artesanes d'Alaquàs. A continuació es va iniciar el show cooking a càrrec de dos cuiners d'Alaquàs. El primer, Sebastián Romero del Restaurant La Sequieta, que per segon any consecutiu ha volgut participar en l'event. A continuació, la protagonista va ser Rosa Cantos de la Vinoteca La Rosa.

  No va faltar tampoc la música en directe a càrrec del quartet Say Jazz que va amenitzar la vetlada mentre els i les visitants degustaven els productes de qualitat que al llarg de l'any es poden trobar al Mercat Municipal d'Alaquàs. L'event va servir també com a reobertura del bar del Mercat. La festa va comptar també amb l'animació musical de Dearre Produccions Audiovisuals.

  Aquesta és la segona edició d'aquest event que ha crescut enguany en propostes gastronòmiques. Una iniciativa amb la qual es vol dinamitzar el Mercat per tal d'apropar les seues instal·lacions als veïns i veïnes.

  Pujar