27 de maig de 2020 27/5/20

Flors a la Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs

Flors a la Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Flors a la Mare de Déu de l’Olivar d’Alaquàs - (foto 2)

  En plenes Festes Majors d'Alaquàs, es va celebrar el passat divendres 7 de setembre la tradicional Ofrena en honor a la Mare de Déu de L'Olivar. L'acte, que va començar a les 19 hores, va congregar un any més a clavaries, confraries, festers i festeres, associacions culturals i comissions falleres que assistiren per protagonitzar i participar activament a la desfilada.

  La cita organitzada per la Confraria de la Mare de Déu de l'Olivar va seguir el següent itinerari: des del col·legi González Gallarza, la comitiva va desfilar per l'Avinguda Miguel Hernández i el carrer Major per a arribar a la Plaça de la Mare de Déu de l'Olivar. En acabar l'ofrena es va celebrar el rés de I Vespres Solemnes i Salve amb la participació de l'Escolania de la Mare de Déu de l'Olivar. A més de la benedicció d'una imatge de la Mare de Déu realitzada per l'artista Mª Carmen Carot Vecina.

  Un acte emotiu i ple de color que va estar acompanyat en tot moment pel ritme que marcava la banda de la Unió Musical d'Alaquàs.

  Pujar