elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Falles finalitzen a Alaquàs amb la tradicional Cremà

Les Falles finalitzen a Alaquàs amb la tradicional Cremà
  MÉS FOTOS
  Les Falles finalitzen a Alaquàs amb la tradicional Cremà - (foto 2)
  Les Falles finalitzen a Alaquàs amb la tradicional Cremà - (foto 3)

  Vint-i-dos monuments fallers van fer esclatar Alaquàs en flames en la tradicional nit de la Cremà que va donar per finalitzat l'exercici faller de l'any 2018. Les Falleres Majors d'Alaquàs, Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos, acompanyades de l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, van estar present en la Cremà de les diferents comissions de la ciutat per acompanyar els fallers i falleres en aquest important dia.

  Els monuments infantils van ser els primers en veure el foc, a partir de les 21 hores. A les 22 hores es va cremar el monument infantil guanyador, el de la falla Avinguda Genoves. A partir de les 00:00 hores de la nit, els protagonistes van ser els monuments grans, que començaren a cremar-se seguint l'ordre de premiats. La nit va finalitzar amb la cremà de la comissió Plaça de la Llibertat, monument que ha aconseguit el primer premi enguany.

  La pólvora, el color, la festa i el fum no faltaren en aquesta nit en la què les i els fallers de la ciutat van dir adéu a tot un any de treball i preparació.

  Pujar