elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

'Fahrenheit 451', novel·la protagonista de la sisena edició del Club de la Lectura per a Persones Adultes de l'any 2022

'Fahrenheit 451', novel·la protagonista de la sisena edició del Club de la Lectura per a Persones Adultes de l'any 2022
  • La sessió, organitzada per la Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs, es va celebrar ahir dimecres 28 de setembre

La Biblioteca Municipal Ausiàs March d’Alaquàs celebrar ahir dimecres 28 de setembre amb èxit la sisena jornada del Club de Lectura per a Persones Adultes de l’any 2022. Les persones participants van raonar aquesta vegada sobre “Fahrenheit 451”, l’obra de Ray Bradbury, una novel·la distòpica sobre una societat en la qual els llibres són prohibits i cremats… pels bombers!.

L’activitat va ser moderada per la coordinadora de la Biblioteca Municipal d’Alaquàs, Desirée Mellado. Des de la Biblioteca s’ha destacat l’alt nivell mostrat per les persones participants pel que fa al coneixement de la literatura i l’interés per aquest tipus d’activitat. La setena sessió tindrà lloc el proper 16 de novembre i es parlarà sobre l’obra “El tiempo mientras tanto” i comptarà amb la participació de l’autora Carmen Amoraga.

Aquesta activitat forma part de la programació cultural organitzada per la Biblioteca Municipal Ausiàs March que compta al llarg de l’any amb una diversitat d’activitats per a tots els públics amb l’objectiu d’afavorir, potenciar i estimular l’apropament de la ciutadania als llibres i millorar els seus hàbits lectors a més de fomentar l’aspecte lúdic de la lectura.

Pujar