elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs

Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs
  • El club de Caiac Polo d’Alaquàs, la jugadora de frontenis Marta Sáez i el motorista Julián Garrido han destacat aquest mes en les seus disciplines

MÉS FOTOS
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 2)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 3)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 4)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 5)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 6)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 7)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 8)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 9)
Èxits esportius per als veïns d´Alaquàs - (foto 10)

Les  persones esportistes d’Alaquàs continuen collint importants èxits esportius dins de les seues disciplines, una mostra de l’esforç i treball realitzat tant a nivell individual com per part dels col•lectius esportius del municipi. El mes d’octubre ha sigut important per modalitats com el caiac polo, el frontenis o el motociclisme.

Pel que respecta al caiac polo, el passat cap de setmana es va realitzar a les instal•lacions de la Marina Buriananova i a les Escoles de la Mar de Burriana, la concentració de la selecció espanyola sénior femenina de caiac polo i de la selecció u-21 d’Espanya de caiac polo. Per a l’event, van ser seleccionats cinc membres del Club Caiac Polo d’Alaquàs: tres per a la selecció sénior Femenina (Nuria Cañas, Mar Andreu i Yolanda Hermida) i 2 de la selecció u-21 (Ariadna Hoyo i Nerea Bolea).

Aquest cap de setmana se celebrarà també en les mateixes instal•lacions la concentració de la selecció espanyola masculina on han sigut seleccionats dos jugadors del club d’Alaquàs, Gonzalo García i Iván Hoyos.

Aquestes concentracions són preparatòries per al campionat del Món que se celebrarà a Roma al mes d’abril i per al campionat d’Europa d’agost a Burriana si les circumstàncies generades per la pandèmia ho permeten. Ambdós seleccions busquen trobar el millor equip que represente Espanya entre les millors seleccions del món.

Per la seua banda,  hem de felicitar també la jove Marta Sáez que s’ha tornat a proclamar per tercera vegada consecutiva Campiona d’Espanya de Frontenis en el campionat celebrat del 9 al 12 d’octubre a Castelló. Aquesta jove promesa del frontenis té 16 anys, pertany al Club de Frontenis Carambolo i és membre de la selecció valenciana des de fa 3 anys.

En motociclisme, Julián Garrido ha demostrat que tot treball té la seua recompensa. Retirat de les competicions fa més de deu anys, enguany ha decidit tornar a córrer en motocicleta de 1000cc. El passat cap de setmana del 2 i 3 d’octubre va quedar en segona posició en el Campionat Interautonòmic de Velocitat celebrat al Circuit Ricardo Tormo. Aquest cap de setmana participarà a Jerez en la Copa Yamaha R1.

Pujar